Accident fatal la Anenii Noi
Social 29 mai 2019, 17:43 | 3180

O femeie a decedat, după ce mașina în care se afla a fost lovită violent de un alt autoturism. Accidentul a avut loc ieri seara, în raionul Anenii Noi, pe traseul Mereni - Maximovca. Detalii - în următorul grupaj de știri.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, Silvia Vetcu, accidentul ar fi fost provocat de către un șofer în vârstă de 40 de ani, la volanul unui automobil Suzuki. Acesta avea drept pasager un tânăr de 23 de ani. Ambii erau în stare de ebrietate. La un moment, mașina acestora a intrat pe contrasens și a lovit frontal un BMW, care se deplasa regulamentar. În urma impactului, o femeie de 27 ani a decedat pe loc, iar șoferul autoturismului accidentat a fost transportat la Spitalul de Urgență din Chișinău cu diverse traumatisme. Poliția a inițiat un proces penal.

Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital cu comoție cerebrală, după ce motocicleta pe care o conducea a derapat de pe traseu, din cauza vitezei excesive. Incidentul s-a produs ieri, în satul Copăceni, raionul Sângerei. Potrivit poliției, tânărul a accelerat după ce a văzut pe traseu un echipaj de patrulare. S-a stabilit că pilotul nu avea permis de conducere.

Un alt accident s-a produs în această dimineață, la intersecția străzilor București și Dacia din Chișinău. Un vehicul s-a răsturnat, după ce a fost lovit puternic de un taxi, ce se deplasa cu viteză. Potrivit ofițerului de presă al Poliției, Natalia Stati, vinovat de impact se face șoferul autoturismului, care nu a cedat trecerea taxiului. Cel vinovat riscă o amenda de 1.500 de lei și șase puncte de penalizare. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie