Acuză poliția că i-a furat banii
Social 27 mai 2019, 20:15 | 2970

Un locuitor al raionului Râșcani îi acuză pe polițiștii din cadrul Regimentului de Patrulare Nord că i-ar fi luat 45 de mii de lei din microbuzul pe care l-au sechestrat. A fost deschisă o anchetă, dar polițiștii spun că au procedat conform legii. Potrivit lor, vehiculul era căutat pentru că proprietarul avea datorii la stat.

Eduard Tomașevschi afirmă că venea împreună cu șoția de la piață, din orașul Ocnița, unde a cumpărat opt purcei, iar când a ajuns la Edineț, a fost oprit de poliție.

După ce a lăsat mașina în parcare, bărbatul ar fi încercat să plece acasă, însă a fost oprit de polițiști, care ar fi aplicat forța fizică.

De cealaltă parte, șeful Inspectoratului de Patrulare Edineț afirmă că soții Tomașevschii nu ar fi acceptat propunerea polițiștilor.

Potrivit poliției, mașina urma să fie sechestrată din cauza unei datorii, pe care ar fi avut-o șoferul și fiul acestuia la stat. Mai mult. În timpul verificărilor s-a dovedit că șoferul nu avea permis de conducere.

A doua zi, soții Tomașevschi au venit după mașină și după cei opt purcei, care au înnoptat acolo.

Problema s-a agravat când cei doi soți au anunțat că din mașină au dispărut 45 de mii de lei. Șeful Inspectoratului de Patrulare le-a spus că nu știe nimic despre acești bani.

Pe acest caz a fost deschisă o anchetă. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie