/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 807: Atac în Rusia și distrugeri la Harkov! ISW avertizează Moldova, iar Finlanda anunță soluția de pace

/VIDEO/ UPDATE: Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova. Primele imagini cu ex-liderul PSD

missing
27 mai 2019, ora 17:30

UPDATE: 17:30 Maşina în care se afla Liviu Dragnea, însoţit de doi poliţişti, a ajuns la Penitenciarul Rahova. Preşedintele PSD a fost huiduit de câteva zeci de protestatari, care l-au aşteptat la Penitenciarul Rahova, aceştia scandând „La puşcărie” şi ”Uite cum se închide uşa!”, scrie Mediafax.ro.

Sursa: Știrile TVR

De fapt, Dragnea a fost dus într-o mașină Dacia Duster, care aparține Poliţiei și care a plecat de la reşedinţa sa a doua. Presa scrie că este vorba despre o diversiune pentru a distrage atenţia jurnaliştilor de la momentul în care Liviu Dragnea este preluat şi dus la penitenciar.

UPDATE: 16:45 Încă o mașină a ieșit din curtea blocului de locuit din București, în care se află reședința lui Dragnea, așa că nu este clar în care dintre mașini se află fostul lider al PSD. Între timp, mașina care a ieșit prima din curte este urmărită de presă. Aceștia cred că automobilul se îndreaptă spre o secție de poliție din București unde acesta ar urma să se predea.

UPDATE: 16:30 Momentul în care Liviu Dragnea iese din apartamentul său cu propria mașină a fost surprins de jurnaliști. Acesta s-ar îndrepta la secția de poliție. La ieșirea acestuia cu mașina din parcarea reședinței, mai mulți oameni au strigat „La pușcărie”.

Presa din România scrie că de la secția de poliție acesta va fi urcat într-o mașină a oamenilor legii și dus ulterior la penitenciarul Rahova.

Știrea se actualizează…

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram