/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

A fi sau a nu fi deputat?... Alexandru Jizdan: „Sunt sceptic că voi continua în calitate de ministru”

missing
27 mai 2019, ora 21:20

Actualul ministru în exercițiu al Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, care a fost ales și în calitate de deputat din partea Partidului Democrat (PD) pe circumscripția din Anenii Noi, spune că, cel mai probabil, va renunța la funcția de ministru în favoarea celei de deputat. Declarația a fost făcută la emisiunea Important de la TVC 21.

„Este o întrebare complicată, deoarece eu am candidat pe o circumscripție uninominală, dacă s-ar decide ca ministrul Jizdan să rămână, urmează să se organizeze acolo alegeri repetate, dar cred că lucrurile vor merge altfel, sunt sceptic că voi continua în calitate de ministru”, a spus Jizdan la emisiune.

La alegerile parlamentare de pe 24 februarie 2019 Alexandru Jizdan a obținut un rezultat de peste 41%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram