Momente de senzație la Cannes
Externe 23 mai 2019, 01:31 | 1105

Seara electrizantă în cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

Proiectia peliculei „A fost odata... la Hollywood” a lui Quentin Tarantino i-a adus pe covorul rosu pe actorii Leonardo DiCaprio, Brad Pitt si Margot Robbie. Vedetele au pozat impreuna in fata zecilor de fotografi, iar pe Croazeta s-a strigat „Viva Tarantino!”. 

Aclamați de fani, actorii celebri au împărţit autografe şi au stat minute în șir în fața fotografilor.

Leonardo DiCaprio și Brad Pitt nu sunt la prima colaborare cu regizorul Quentin Tarantino, dar „A fost odată... la Hollywood” este prima peliculă în care apar ambii actori. Filmul este participant la cursa pentru marele premiu „Palme d’Or”. Acțiunea se desfășoară în 1969, în plină perioadă hippie, şi pune în scenă doi amici, un actor de succes în seriale de televiziune, interpretat de Leonardo DiCaprio, şi cel mai bun prieten al lui, fost cascador, jucat de Brad Pitt. Din distribuţie mai fac parte Al Pacino, Dakota Fanning şi Kurt Russell.

Filmul va apărea în cinematografe în luna iulie. Până atunci, Quentin Tarantino speră să câștige marele premiu al Festivalului de la Cannes, după 25 de ani de când a primit un Palme d’Or pentru producția „Pulp Fiction”. 

Opinia ta contează. Comentează!