Gerovital Sun are grijă de sănătatea pielii

Procedurile faciale în sezonul cald

Odată cu sosirea sezonului cald, începem să ne facem planuri pentru vacanță. Majoritatea dintre noi aleg drept destinație țările exotice, pentru a reveni acasă cu un bronz de invidiat. Însă, trebuie să fim conștienți că expunerea exagerată la soare ne poate provoca grave probleme de piele, pentru aceasta este necesar să alegeți produsele cu o protecție corespunzătoare. În continuare, aflați ce gamă eficientă de la brăndul Gerovital oferă o protecție sigură pentru o piele sănătoasă, iar în a doua parte a reportajului vă spunem ce proceduri faciale sunt recomandate în această perioadă pentru a vă bucura de un ten impecabil.

Cea mai eficientă protecție împotriva razelor solare este asigurată de gama Gerovital H3 Derma+ Sun care au grijă atât de frumusețea, cât și de sănătatea pielii. Laptele de protecție solară constituie un excelent mijloc de protecţie a pielii împotriva efectelor nocive ale radiațiilor ultraviolete: îmbătrânire prematură, deshidratare excesivă, riduri sau pete pigmentare și poate fi folosit cu succes pentru a obține un bronz perfect. După plajă, al doilea produs, loțiunea calmantă ajută la regenerarea pielii înroşite. Nu uităm nici de crema cu factor de protecție care joacă un rol important în această perioadă.

Compania Gerovital, doctorul în frumusețe - are grijă ca femeile să fie răsfățate cu cele mai eficiente produse. De aceea setul de produse cu protecție solară, i-au fost oferit modelului cadou.

În sezonul cald, ca şi iarna, tenul are nevoie de o îngrijire specială pentru că trebuie să înfrunte temperaturi extreme. Avem nevoie de mai multă hidratare şi energizare a pielii pentru un tonus bun şi aspect fresh.

După vârsta de 30-35 de ani simţim pe propria piele, la propriu, efectele foto-îmbătrânirii cutanate, ridurile fine, petele pigmentare apărute pe faţa şi decolteu în special. Dilatarea inestetică a porilor, pierderea stălucirii şi a elasticităţii tenului sunt câteva dintre efectele nedorite ale unei astfel de bronzări. Putem întârzia apariţia lor folosind crema de la Gerovital din aceeași gamă. Formula este îmbogăţită cu unt de cacao, vitamina E şi ulei organic de rodie.

Dincolo de tratamentele profesionale, alimentaţia şi îngrijirea cotidiană a tenului, produsele corespunzătoare joacă un rol important pentru un aspect sănătos al pielii.

Opinia ta contează. Comentează!