image
Sursa foto: ZODIACOOL

O zi dificilă pentru scorpioni: Prezicerile astrale pentru ziua de astăzi

Scorpionii vor avea o zi dificilă, iar leii au o putere enormă de concentrare pentru ziua de muncă. Previziunile astrale pentru ziua de astăzi

- Berbec:

Există riscul să te amăgești cu ideea că răceala sufletească e bună și demonstrează că ești un om puternic, așa cum ți-ai dorit dintotdeauna.

– Taur:

Vrei să întorci foaia, de parcă ți-ar folosi la ceva. Nu vei reuși decât să te rănești pe tine însuți, dacă te vei comporta urât cu apropiații.

– Gemeni:

Se impune o selecție atentă a subiectelor care îți vor ocupa atenția astăzi, ca să poți rezolva ceva. Altfel nu vei face decât să te risipești și apoi să fii și nemulțumit și obosit.

– Rac:

Este mai important să îți păstrezi căldura sufletească și să fii om, decât să bifezi cine știe ce realizare, cum ar fi o victorie într-o dispută cu partenerul de cuplu.

– Leu:

Ai toată puterea de concentrare de care ai nevoie ca să te poți organiza foarte bine la locul de muncă. Este bine să nu te folosești de acest lucru ca să observi defectele celor din jur.

– Fecioară:

Încă mai stai pe gânduri și analizezi sfera sentimentală ca un om de știință care face o cercetare. Problema e că lumea sentimentelor nu poate fi descoperită așa.

– Balanță:

S-ar putea să nu mai vrei să te abții și să spui cam tot ce îți trece prin cap, zicând că ceilalți nu au cum să se supere în vreun fel.

– Scorpion:

Este o zi destul de dificilă și ar fi bine să fii pregătit pentru momentele în care anumite situații nu îți vor fi pe plac, ca să nu reacționezi exagerat.

– Săgetător:

Vei reuși să ai spor în tot ce faci, cu condiția să îți fie foarte clar ce ai de făcut și, mai ales, de ce. Contează mai mult o motivație sufletească decât una bănească.

– Capricorn:

Te cenzurezi și ai impresia că faci un lucru bun și poate că așa e. Dacă, fără să îți dai seama, nu faci decât să acumulezi frustrări, nu mai e deloc bine.

– Vărsător:

Te amăgești în legătură cu sentimentele cuiva care te atrage, dintr-un motiv sau altul. Ar fi mai sănătos să ai grijă de tine, de propriul echilibru.

- Pești:

Este posibil să te trezești într-o situație tensionată în familie și să trebuiască să te implici pentru a tempera pornirile războinice ale unor apropiați.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: