Cele mai citite știri de pe jurnal.md
Social 10 mai 2019, 21:58 | 1282

Scandalul de proporții, în care este implicat milionarul Andrei Tranga, proprietarul celui mai mare lanț de restaurante din Republica Moldova, „La Placinte” și „Andy`s Pizza”, deschide topul celor mai citite știri de pe Jurnal.md.

Scandalul „La Placinte” a fost abordat și în presa de la București. Amintim că un anonim a expediat o scrisoare la mai multe redacții media, în care scoate la lumină încrengaturile unor afaceri cu iz mafiot și influența serviciilor secrete ruse, din Rusia, până în Austria și Romania. În schemă ar fi implicați Andrei Tranga, Oleg Voronin, Sergiu Lucinschi, Grigori Caramalac, dar și Viorel Morari. Această știre a fost accesată de mii de ori pe portalul Jurnal.md.

și știrile despre tragedia produsă pe aeroportul din Moscova, în urma căreia 41 de oameni au murit, după ce avionul a luat foc, după o aterizare de urgență, au fost vizualizate de mii de ori pe portalul Jurnal.md. În total, 37 de persoane au supraviețuit din cei 78 de pasageri și membri ai echipajului unui avion al companiei ruse Aeroflot. În ceea ce privește cauza incendiului, autoritățile iau în calcul mai multe variante.

Iar articolul despre cele două fete din Chișinău, care ar fi fost violate de către 6 indivizi, iar una dintre ele a fost aruncată de la etajul 7 al unui bloc, încheie topul celor mai citite știri de pe Jurnal.md. Precizăm că, 4 din cei 6 suspecți au fost reținuți, iar minora care a fost aruncată de la balcon este în continuare în stare gravă la spital.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie