PNL și-a prezentat candidații la alegeri
Politic 8 mai 2019, 22:04 | 1334

Partidul Naţional Liberal şi-a prezentat, la Suceava, candidații săi pentru alegerile europarlamentare. La eveniment a fost prezent și copreședintele Blocului ACUM Platforma DA şi PAS, Andrei Năstase. Potrivit lui Ion Lungu, primar de Suceava, Năstase este ”primarul legitim al Chișinăului” și va propune ca el să fie numit cetățean de onoare al Sucevei.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat că Partidul Naţional Liberal are "cea mai bună garnitură pentru alegerile europarlamentare în comparație cu alte partide."

Ion Lungu a precizat că îl va propune pe copreședintele Blocului ACUM Platforma DA şi PAS, Andrei Năstase, drept cetățean de onoare al municipiului Suceava.

Partidul Național Liberal anunță că la miting au participat peste 5 mii de suceveni. Alegerile europarlamentare se vor desfășura pe 26 mai. În Republica Moldova vor fi deschise 36 de secții de votare pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European. Pentru a-și exercita dreptul la vot, cetățenii trebuie să dețină un act de identitate valabil.

Opinia ta contează. Comentează!