/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Pompierii, la datorie. Salvatorii vor asigura securitatea în biserici și cimitire de Paștele Blajinilor

missing
04 mai 2019, ora 13:52

În următoarele zile, pompierii și salvatorii vor sta la straja securității antiincendiare. Aceștia vor supraveghea ca să nu izbucnească incendii în lăcașele sfinte și în cimitire.

De asemenea, o autospecială de intervenție se va afla în preajma Cimitirului „Sfântul Lazăr” din municipiul Chișinău pentru a interveni în caz de necesitate.

În contextul prevenirii incendiilor, pompierii îndemnă oamenii să evite aprinderea gunoiului și vegetației uscate pe teritoriul cimitirelor pentru a evita focare de proporții.

Totodată, pompierii recomandă persoanelor să mânuiască cu grijă lumânările și candelele aprinse. De asemenea, acestea nu trebuie lăsate fără supraveghere.

Cetățenii sunt rugați să renunțe la flori artificiale pe mormintele apropiaților, astfel vor evita aprinderea și răspăndirea rapidă a focarelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram