image
Sursa foto: Getty Images

Afacerea anului: Florentino Perez îi îndeplineşte dorinţa lui Zidane şi face un schimb COLOSAL

Real Madrid vrea cu orice preţ să transfere un atacant în perioada următoare de mercato, anunţă presa spaniolă.

Cum Kylian Mbappe este aproape imposibil de adus de la PSG în vară, Real Madrid a pregătit un plan B. Este vorba despre Sadio Mane, un jucător pe care Zinedine Zidane îl place foarte mult, dar care va fi la rândul său dificil de luat de pe Anfield. Conform Don Balon, Liverpool i-a fixat preţul senegalezului la 200 de milioane de euro, sumă pe care Florentino Perez nu este dispus să o ofere în acest moment.

Prin urmare, oficialul Realului le va propune englezilor un schimb. Mai exact, Perez vrea să îl cedeze pe Marco Asensio (23 de ani), jucător pe care Real Madrid îl evaluează la 150 de milioane de euro, şi să mai adauge 30 de milioane de euro.

Deşi mijlocaşul spaniol nu traversează o perioadă foarte bună, el este apreciat de antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, care l-a dorit pe Anfield şi în trecut. Problema este că oficialii lui Liverpool îl evaluează pe Asensio la 100 de milioane de euro şi nu se mulţumesc cu oferta propusă de Perez. Cei de la Liverpool vor fie mai mulţi bani, pe lângă mijlocaşul spaniol, fie un alt jucător la schimb, cum ar fi Isco, un alt jucător pe care Jurgen Klopp îl admiră, Toni Kroos, Casemiro sau chiar Raphael Varane.

În vârstă de 27 de ani, Sadio Mane joacă la Liverpool din 2016, atunci când a fost transferat de la Southampton pentru 41,2 milioane de euro. De atunci, atacantul senegalez a strâns 117 meciuri, 55 de goluri şi 22 de assist-uri în tricoul "cormoranilor".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: