image
Sursa foto: Getty Images

Jose Mourinho şi-a anunţat următoarea destinaţie: Anunţul oficial făcut de antrenorul portughez

Jose Mourinho exclude revenirea în Premier League, după ce s-a despărţit de Manchester United, şi lasă de înţeles că urmează să o preia pe Internazionale Milano.

"Acum o pot spune clar! Următoarea mea destinaţie nu va fi, cu siguranţă, Premier League. E timpul să mă gândesc la viitor.

La Inter am găsit o familie incredibilă care m-a făcut fericit în fiecare zi. Conexiunea pe care am avut-o cu fanii a fost una speciala. Am câştigat multe lucruri şi am creat o legătură specială care este încă acolo în inima mea. Am întâlnit mulţi fani ai lui Inter la Londra. Toţi mă îmbrăţişau. Parcă ieri aş fi fost acolo. Au scos tot ce e mai bun din mine.

Italia e habitatul meu natural. Cât timp am lucrat în Anglia, am fost nevoit să mă adaptez, să fiu diferit", a spus Mourinho pentru DAZN.

Jose Mourinho s-a despărţit în decembrie de Manchester United. Venit în 2016, Mourinho a câştigat cu Manchester United Liga Europa, însă nu a reuşit să obţină titlul în Premier League.

În vârstă de 56 de ani, Mourinho a mai antrenat de-a lungul carierei Benfica, Leiria, FC Porto, Chelsea, Internazionale Milano şi Real Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: