Image-Description
Un milionar și soția sa, în spatele atacurilor din Sri Lanka; Femeia s-a aruncat în aer cu trei copii la sosirea poliției
Externe 25 aprilie 2019, 12:30 | 1737

Soția unui milionar care s-a numărăt printre autorii sinucigași ai atentatelor teroriste din Sri Lanka s-a arucat în aer în momentul în care un raid al poliției a ajuns la locuința sa. În explozie au fost uciși trei ofițeri, dar și cei trei copii ai femeii, care era însărcinată.

Fatima Ibrahim era soția milionarului Inshaf Ahmed Ibrahim, unul dintre autorii unuia dintre atacurile care au lovit Sri Lanka, în ziua de Paște. Ahmed Ibrahim, în vârstă de 33 de ani, împreună cu fratele său mai mic, Ilham Ahmed Ibrahim, au pus la cale exploziile de la biserici și hoteluri, în care au murit cel puțin 359 de oameni, scrie Digi24.

Potrivit autorităților din Sri Lanka, Fatima Ibrahim s-a numărat printre membrii grupului extremist care a depus un jurământ de loialitate Statului Islamic, într-un clip publicat de agenția de presă a grupării jihadiste.

Inshaf și Ilham Ibrahim erau fiii unuia dintre cei mai bogați oameni din Sri Lanka, Mohammed Yusuf Ibrahim. Bărbatul și al treilea fiu al său sunt acum interogați de poliție, în legătură cu exploziile sângeroase de duminică.

Fatima Ibrahim a detonat o bombă în momentul în care polițiștii ajungeau la locuința sa de lux, pentru a o interoga și aresta. Ea a aruncat în aer o casă cu trei etaje și a murit în deflagrație, împreună cu cei trei copii ai săi. Femeia era însărcinată.

Opinia ta contează. Comentează!