image
Sursa foto: Newshub.com

Miliardarul care și-a pierdut trei copii în Sri Lanka anunțase că le lasă averea; Ultima poză înaintea atacului terorist

Miliardarul danez Anders Holch Povlsen, proprietarul unor lanțuri de magazine de modă, care a pierdut trei din patru copii în atentatele din Sri Lanka, anunțase în urmă cu câteva zile că va lăsa întreaga avere copiilor săi, scrie Digi24.

Alma Povlsen, una dintre fiicele miliardarului, a publicat pe contul său de Instagram o imagine cu frații ei: Astrid, Agnes și Alfred, cu doar trei zile înainte de atacul sângeros. „Trei ursuleți”, a scris Alma în dreptul fotografiei făcute în fața unei piscine.

Familia miliardarului nu a făcut publice numele celor trei copii uciși în atentatele din Sri Lanka. Pe contul de Instagram al Almei au început însă să curgă sute de mesaje de condoleanțe.

Anders Holch Povlsen, în vârstă de 46 de ani, a făcut o avere impresionantă datorită magazinelor online de haine Asos.com și Bestseller. El este cel mai bogat om din Danemarca și proprietarul cu cele mai multe terenuri din Marea Britanie, după ce a cumpărat 13 imobile în Scoția, care au împreună aproape 90.000 de hectare, potrivit The Telegraph.

În urmă cu mai puțin de o săptămână, miliardarul a publicat o scrisoare, alături de soția sa, în care anunță că toate proprietățile lor vor fi trecute pe numele copiilor.

Familia miliardarului vizita Sri Lanka, de Paște, când au avut loc atacurile teroriste soldate cu moartea a cel puțin 290 de persoane și alte sute de răniți.

„Din păcate, putem confirma aceste informații. Vă rugăm să respectați intimitatea familiei. Nu mai avem niciun comentariu de făcut pe marginea acestui subiect”, a spus purtătorul de cuvânt al familiei Povlsen.

Cu trei zile înaintea atacului din Sri Lanka, una dintre fiicele miliardarului, Alma, a distribuit o fotografie pe Instagram cu cei trei frați ai ei: Astrid, Agnes și Alfred, în fața unei piscine, în Sri Lanka.

Momentan nu se știe care dintre cei trei copii și-au pierdut viața în atentate.

Potrivit Forbes, bărbatul are o avere de 6,1 miliarde de lire.

copii sri lankacopii sri lanka

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: