/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Un cuplu riscă să fie condamnat la moarte sau închisoare pe viață din cauza că și-a amenajat o locuință plutitoare

missing
22 aprilie 2019, ora 20:14

Un cuplu americano-thailandez și-a construit o locuință plutitoare chiar pe largul insulei din Thailanda. Astfel, soții promovează mișcarea „seasteading″ – un concept ce presupune construirea unor așezări plutitoare pe apă, dincolo de granițele vreunui stat. Totuși, pentru aceasta construcție ei riscă pedeapsa cu moartea.   

Pentru titre din engleză: Acum noi urmăm platforma și o altă barcă o trage, astfel pentru a pune pe piesă. Singura problemă este… că nu vedem nicio piesă. Pentru că nu este nimic acolo, este o mare goliciune”, Chad Elwartowski, proprietarul construcției.

Locuința a fost construită la 26 de km de la țărm. Potrivit Marinei tailandeze, astăzi a început operațiunea de îndepărtate a casei plutitoare din largul insulei. Poliția susține că pentru fapta lor cei doi pot fi condamnaţi la moarte sau la închisoare pe viaţă, acuzați că ar fi încălcat suveranitatea Thailandei.

Bărbatul de 46 de ani este un antreprenor american, care are afaceri cu bitcoin. El a declarat că demult timp își dorea să aibă o locuință plutitoare. După acest moment, acestuia i-a fost retrasă viza tailandeză.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram