Accidente rutiere
Social 15 aprilie 2019, 20:03 | 3771

Un sofer in varsta de 24 de ani a decedat, iar doua fete de 24 si 14 ani au fost internate, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac. Nenorocirea s-a produs in dimineata zilei de ieri, in apropierea orasului Drochia.

Potrivit poliției, șoferul automobilului Audi, în care se aflau victimele, s-ar fi luat la întrecere cu un alt vehicul, condus de un bărbat de 34 de ani, dar a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent într-un copac. În urma impactului, tânărul de 24 de ani a fost transportat la spital, unde a murit din cauza rănilor. Pasagerele acestuia au scăpat cu viață și se află în grija medicilor. Șoferul celuilalt autoturism a fugit de la locul întâmplării, dar la scurt timp a fost reținut și urmează să fie audiat.

Iar un motociclist a ajuns la spital după ce a fost lovit de un vehicul. Accidentul s-a produs în această dimineață, la intersecția străzilor Studenților și Florilor din Chișinău. Potrivit poliției, vinovat ar fi motociclistul, care nu a respectat distanța în trafic.

Un alt accident s-a produs în noaptea de 13 spre 14 aprilie, în satul Regina Maria, raionul Soroca. Un tânăr de 21 de ani a decedat după ce a fost lovit de un automobil. Șoferul a fugit de la locul faptei, dar a fost reținut și supus testului alcooscopic. S-a dovedit că bărbatul a urcat beat la volan. Acum, el riscă până la opt ani de pușcărie.

Tot ieri, un troleibuz de pe linia 22 a lovit un microbuz, pe strada Alba Iulia din Chișinău. Potrivit poliției, troleibuzul se deplasa regulamentar, când brusc în față a ieșit un microbuz. Trei persoane din microbuz, printre care un copil, au fost transportate la spital cu diferite leziuni. Imaginile de la locul accidentului ne-au fost expediate de către un trecător. Dacă sunteți martorii unor cazuri similare, ne puteţi suna la 022 859 000 sau expedia un mesaj la adresa [email protected].

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie