/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Nu veți mai putea perfecta acte de identitate în 3 sau 6 ore. Care este noul termen minim stabilit de ASP

missing
14 aprilie 2019, ora 17:03

Agenția Servicii Publice anunță că de mâine nu vor mai fi eliberate buletine de identitate în termenele de trei ore și șase ore, iar pașapoarte în termenele de trei ore, șase ore și zece zile calendaristice. Totodată, ASP susține că dacă solicitantul va depune cerere până la ora 13.00, atunci își va putea ridica actul de identitate în aceeași zi.

Doar filiala din Centru al ASM, str. Alexandru cel Bun nr. 56, va elibera documente la data adresării. Cererile vor fi recepționate de luni până vineri în intervalul orar 800-1300 , iar înmânarea actelor se va efectua între orele 1630-1700.  În același timp, SEAI Centru va furniza servicii de eliberare a actelor de identitate în termen de 24 de ore și cinci zile calendaristice.

În ziua de sâmbătă SEAI Centru va presta servicii numai pentru termenele de cinci zile lucrătoare, 15 și 30 de zile calendaristice.

De asemenea, în centrele multifuncționale din municipiul Chișinău nr.1, 2, 3 și 4 vor fi eliberate documente de identitate doar în termene de cinci zile lucrătoare, 15 și 30 de zile calendaristice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram