/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Primele reacții ale ACUM și PDM, la declarațiile făcute de Igor Dodon, după ședința Consiliului Republican al PSRM

missing
12 aprilie 2019, ora 17:09

Deși poziția Partidului Socialiștilor după ședința Consiliului Republican al formațiunii a rămas aceeași, se pare că aceasta i-a luat totuși prin surprindere atât pe cei din Blocul ACUM, cât și pe cei din Partidul Democrat.

Contactat de TV8.md, deputatul Blocului ACUM Mihai Popșoi a spus că nu poate comenta deocamdată decizia socialiștilor și că vor veni ulterior cu o reacție.

La rândul său, deputatul democrat Vladimir Cebotari a spus că nici el nu poate comenta deocamdată. Reprezentantul PDM spune că urmează să discute cu colegii din partid, iar reacția o vor transmite prin intermediul serviciului de presă. Cebotari a mai spus că PD este un partide serios și de aceea deputații democrați nu fac declarații dispersate. La rândul său, Vitalie Gamurari, purtătorul de cuvânt al PDM, nu a răspuns la telefon.

Liderul informal al socialiștilor Igor Dodon, tot el președintele țării, a spus azi, după ședința Consiliului Republican al PSRM, că fracțiunea socialiștilor fie va ajunge la o înțelegere cu ACUM, fie va opta pentru alegeri anticipate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram