image
Sursa foto: as.com

Neymar Sr. a sărit să îl bată pe Gabigol la o petrecere în Sao Paolo: Cum s-a ajuns aici

Neymar Senior a fost la un pas să sară la bătaie la o petrecere. Supărat pe Gabriel Barbosa, fostul iubit al fiicei sale, Rafaella, tatăl celui mai scump jucător din lume a încercat să îi aplice o corecţie fotbalistului de 22 de ani.

Gabriel Barbosa, transferat cu mult tam-tam de Inter în 2016, dar împrumutat ulterior la Benfica, Santos şi Flamengo, s-a făcut remarcat şi în viaţa mondenă, nu doar pe terenul de fotbal. El s-a întâlnit cu sora lui Neymar, Rafaella, din 2015, cei doi oficializând relaţia în 2017.

Neymar şi Gabigol au fost extrem de apropiaţi, ambii jucând pentru Santos şi cucerind împreună medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Rio. Acest lucru nu l-a împiedicat pe Gabriel Barbosa să se comporte urât cu Rafaella, relaţia dintre cei doi deteriorându-se.

Astfel, prezenţi la o petrecere comună în Sao Paolo tatăl lui Neymar şi Gabigol au intrat într-o contră serioasă, anunţă As. Neymar Senior s-a enervat atât de tare încât a vrut să îi aplice o corecţie fizică vârfului de atac, însă a fost oprit la timp de forţele de ordine din local. Dacă Gabriel Barbosa a scăpat fără vreo zgârietură în urma altercaţiei, nu la fel de norocos a fost un prieten al jucătorului. Acesta a încercat să îi despartă pe cei doi şi a fost lovit de unul dintre bodyguarzii lui Neymar Sr.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: