Fostul comandant adjunct al Trupelor de Carabinieri Mihail Bejan rămâne în arest
Social 10 aprilie 2019, 20:27 | 2502

Fostul comandant adjunct al Trupelor de Carabinieri Mihail Bejan, care este cercetat pentru pedofilie, va sta în arest preventiv încă 20 de zile. Decizia a fost luată astăzi de Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana. Și de această dată, Bejan a refuzat să dea declarații pentru presă.

În ședința precedentă, procurorul de caz, Angela Pleșca, a cerut instanței prelungirea arestului preventiv pentru Mihail Bejan, iar astăzi, judecătoarea Ludmila Barbos a admis demersul acuzatorului. Bejan a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor.

Mihail Bejan, fost comandant adjunct al Trupelor de Carabinieri și șef al Direcției Managementul Resurselor Umane din cadrul Ministerului de Interne, a fost prins în flagrant și reținut de poliție în seara zilei de 1 februarie, într-o pădure din Chișinău. El este cercetat pentru pedofilie, după ce i-ar fi propus unui băiat de 17 ani să îi facă sex oral în schimbul a 50 de euro. Bejan nu și-a putut explica gestul.

Cazul a fost făcut public de postul nostru de televiziune, după care Bejan a fost eliberat din serviciul militar printr-un ordin al Ministerului Afacerilor Interne. El riscă șase ani de închisoare. Anterior, prin avocatul său, Bejan s-a declarat nevinovat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie