/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Bancomat, furat cu un excavator. Câțiva hoți din Irlanda de Nord au furat un bancomat plin cu bani 

missing
09 aprilie 2019, ora 19:21

Oștire ce ar putea inspira regizorii să o transforme într-un film de acțiune. Câțiva hoți din Irlanda de Nord au furat un excavator pentru a intra într-o benzinărie în care se afla un bancomat. Toată operațiunea a durat patru minute și a fost surprinsă de o cameră de supraveghere.

După ce au spart peretele stației PECO, indivizii au luat aparatul plin cu bani în cupa excavatorului, l-au pus într-o furgonetă și s-au făcut nevăzuți. Culmea e ca în Irlanda de Nord au mai fost comise jafuri similare. De la începutul anului, opt bancomate au fost furate, majoritatea cu ajutorul excavatoarelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram