/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Zilele ușilor deschise la BNM. Află care sunt elementele de siguranță a leului moldovenesc

missing
11 martie 2019, ora 18:01

Potrivit BNM, vizitatorii vor avea posibilitatea să vadă un lingou de aur și să afle despre elementele de siguranță a leului moldovenesc.

De asemenea oaspeții vor putea să vadă sala de expoziții în care se păstrează colecția de monede comemorative și jubiliare din aur și argint emise de Banca Națională a Moldovei, precum și de alte bănci centrale donate BNM.

Accesul în bancă va fi posibil conform listei, la prezentarea actului de identitate al însoțitorului de grup. Vizitele sunt preconizate pentru orele: 09:00, 10:00, 11:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00.

Cei interesați sunt rugați să se înregistreze până pe data de 22 martie 2019, ora 12.00, la adresa electronică educatie.financiara@bnm.md sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a BNM.

Acțiunile sunt desfășurate în contextul „Săptămânii Internaționale a Educației Financiare”, cu genericul „Învață. Economisește. Câștigă”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram