/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

O șoferiță este cercetată penal după ce ar fi urcat la volan în stare de ebrietate și fără permis de conducere

missing
09 martie 2019, ora 15:13

O șoferiță este cercetată penal după ce, potrivit polițiștilor, ar fi urcat la volan în stare de ebrietate și fără a deține permis de conducere. Incidentul a avut loc în această dimineață, în sectorul Botanica din capitală.

Potrivit polițiștilor, oamenii legii au fost alertați că pe strada Hristo Botev pe marginea carosabilului stătea un automobil, care anterior a periclitat circulația rutieră. Un echipaj de patrulare a mers la fața locului unde a văzut că în mașina staționată erau două femei, care a spus că s-a terminat combustibilul și nu puteau să meargă mai departe.

„În timpul discuției, inspectorii au simțit miros puternic de alcool din partea fetelor. La solicitarea inspectorilor de patrulare de a prezenta actele, acestea au comunicat că nu dețin nici un act și mașina este luată în chirie”, se spune într-un comunicat al Inspectoratului Național de Patrulare.

Potrivit INP, una dintre femei, în vârstă de 22 ani, a recunoscut că ea a fost la volanul mașinii dar nu deține permis de conducere. Șoferița a fost supusă testului Drager, iar rezultatul a arătat 0.45 mg/l alcool în aerul expirat.

Tânăra este cercetată penal pentru stare de ebrietate la volan și pentru faptul că nu deține permis de conducere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram