/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Au fost definitivate cinci modele pentru noul chipiu al polițiștilor. Șeful adjunct al IGP cere opinia oamenilor

missing
09 martie 2019, ora 16:27

Șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, anunță că au fost definitivate cinci modele pentru noul chipiu pe care urmează să-l poarte polițiștii din Republica Moldova. De asemenea, șeful adjunct al IGP îndeamnă cetățenii să se expună referitor la aceste modele.

„Sunt mândru să prezint publicului rezultatul muncii noastre comune cu designerul Daniel Racovizza, dar mai ales să solicit părerile voastre vis-a-vis de cel mai comod, practic și frumos chipiu din lume pe care urmează să-l poarte colegii mei din Poliția Republicii Moldova”, a scris Gheorghe Cavcaliuc pe pagina sa de Facebook.

Cele cinci modele au fost realizate de designerul Daniel Racovizza și presupun îmbinarea modelelor de chipiuri polițienești din mai multe state cum ar fi Turcia, Serbia, Marea Britanie, SUA, Spania.

Foto: Facebook/Gheorghe Cavcaliuc

Foto: Facebook/Gheorghe Cavcaliuc

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram