Loviți în plin de o mașină
Social 6 martie 2019, 20:15 | 979

O femeie cu un copil în brațe a fost lovită de un automobil în timp ce traversa bulevardul Dimitrie Cantemir din Chișinău, iar două mașini s-au făcut zob în urma unui grav accident produs în această dimineață pe șoseaua Muncești din capitală. Detalii aflați în cele de urmează.

O femeie cu un copil în brațe a fost lovită de un automobil în timp ce traversa strada. Accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 14, pe bulevardul Dimitrie Cantemir din centrul capitalei. Potrivit martorilor, șoferul care a lovit pietonii i-ar fi urcat mai apoi în mașina sa și i-ar fi dus la spital. Accidentul nu a fost înregistrat la poliție, dar sunt efectuate măsuri speciale pentru identificarea șoferului și a victimelor.

Două mașini au fost făcute zob în urma unui grav accident produs în această dimineață pe șoseaua Muncești din capitală. Potrivit ofițerului de presă al Poliției capitalei, Natalia Stati, din primele informații, vinovată de impact se face o femeie de 41 de ani, care era la volanul unui automobil marca Toyota. Ea nu ar fi reușit să efectueze o manevră și s-a ciocnit cu un alt autoturism, marca Dacia, care aparține unei firme de taxi. Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit. Femeia și-ar fi recunoscut vina. Ea se va alege cu o amendă de 1.500 de lei și șase puncte de penalizare.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie