Incendiu într-un depozit de combustibil
Social 5 martie 2019, 17:50 | 1114

Un incendiu de amploare a izbucnit în această dimineață într-un depozit de combustibil, situat în apropierea orașului Vulcănești. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Mai multe informaţii aflaţi în cele ce urmează.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 7 şi 47 de minute. La fața locului au intervenit şapte echipaje de pompieri, care au stabilit că opt secțiuni ale depozitului de combustibil erau cuprinse de flăcări și de fum dens. Focul a fost stins către ora nouă.

Iar aseară, flăcările au cuprins o casă părăsită de pe strada Ciuflea din Chişinău. Salvatorii au reușit să stingă incendiul într-o oră. În urma acestuia, nimeni nu a avut de suferit, dar focul a distrus 30 la sută din acoperiș și mai multe bunuri vechi din locuinţă. De menţionat că sâmbăta trecută a mai ars o casă abandonată din acelaşi cartier. Era vorba despre un imobil situat pe strada Fierarilor, în apropierea viaductului. Atunci, flăcările au mistuit 50 de metri pătrați din acoperișul casei.

Un alt incendiu s-a produs aseară pe strada Paris din sectorul Buiucani al capitalei. Flăcările au cuprins mai multe tomberoane de gunoi. Pompierii care au intervenit la faţa locului au stins focul în scurt timp. Cauzele izbucnirii tuturor incendiilor vor fi stabilite în urma unor anchete.

Opinia ta contează. Comentează!