/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Tragedie în apropiere de Ștefan Vodă. Un copil s-a înecat în bazinul unei saune

missing
03 martie 2019, ora 14:12

Un băiat de 5 ani s-a înecat ieri în bazinul unei saune în apropiere de Ștefan Vodă. Potrivit Poliției, copilul se afla acolo împreună cu părinții săi, care efectuau lucrări de reparație.

Contactat de TV8, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă, Silvia Vetcu, a menționat că Poliția a fost sesizată de medicul serviciului de urgență din oraș, care a anunțat despre decesul copilului.

„Deplasându-se la fața locului poliția a stabilit că la 2 martie 2019, în timp ce părinții efectuau lucrări de reparație la mansarda de la etajul 2 al locuinței, copilul de 5 anișori a căzut în bazinul saunei de la et.1”, a menționat ofițerul de presă.

Tatăl copilului, în vârstă de 35 ani și mama – de 36 ani sunt locuitori ai satului Slobozia, raionul Ştefan Vodă. „Împreună cresc şi educă 4 copii, fiind caracterizați pozitiv”, comunică Silvia Vetcu.

Polițiștii stabilesc circumstanțe producerii incidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram