/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Anna Odobescu va reprezenta Moldova la Concursul Eurovision 2019. Ascultă piesa care va răsuna pe scena de la Tel Aviv

missing
03 martie 2019, ora 00:39

În cadrul preselecției naționale pentru concursul Eurovision 2019, care va avea loc la Tel Aviv, Israel, Republica Moldova va fi reprezentată de interpreta Anna Odobescu, cu piesa „Stay”. Decizia a fost luată în această seară de către un juriu de specialitate și votul publicului.

Chiar dacă votul publicului a fost dat, preponderent, artistului Maxim Zavidia, cele mai multe puncte însumate cu cele ale juriului de specialitate le-a obținut Anna Odobescu.

Tânăra este originară din oraşul Dubăsari, din stânga Nistrului, iar primii paşi în lumea muzicii tot acolo i-a făcut. A absolvit Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău şi spune că în muzică îşi găseşte pacea şi liniştea interioară. S-a învrednicit de mai multe premii naţionale şi internaţionalela diverse concursuri muzicale.

Acesta va fi a 64-a ediție a concursului Eurovision și se va desfășura în orașul Tel Aviv, Israel, după ce trofeul de anul trecut a fost luat de interpreta Netta, cu piesa Toy.

Cele două semifinale ale Eurovision Song Contest se vor desfășura pe 14 și 16 mai, iar marea finală a concursului, pe 18 mai.

Ascultă pisa care va răsuna pe scena Eurovision de la Tel Aviv.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram