/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Lachi, cunoscutul patruped al Poliției de Frontieră, a devenit vedetă și în România. A făcut spectacol pe scena „Românii au talent”

missing
02 martie 2019, ora 16:40

Cunoscutul câine Lachi al Poliției de Frontieră a făcut spectacol pe scena „Românii au talent”. Împreună cu polițistul de frontieră Ghenadie Rotaru, patrupedul a impresionat jurații concursului prin „trucuri” deosebite: și-a ținut respirația sub apă, a mers în două labe și chiar a dansat.

Imediat ce a urcat pe scenă, Lachi a „salutat” publicul la microfon. De asemenea, animalul a mers cu labele din față pe picioarele antrenorului său.

Lachi face parte din grupurile de suport în fluidizarea traficului transfrontalier. Animalul este folosit și pentru depistarea drogurilor.

Întregul moment artistic al patrupedului îl vedeți mai jos.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram