/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Va adera sau nu Silvia Radu la Partidul Democrat? Ce a răspuns Ministra Sănătății

missing
27 februarie 2019, ora 18:22

După ședința Guvernului din data de 27 februarie Ministra Sănătății, Silvia Radu a făcut declarații de presă. Acesta a fost întrebată dacă urmează sau nu să adere la Partidul Democrat, însă aceasta a dat un răspuns sec.

V-am zis că dacă o să i-au decizia în acest sens voi anunța presa. Cred că acest lucru nu poate fi ascuns”, a declarat Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Silvia Radu.

De asemenea, dânsă a mai fost întrebată dacă va candida la alegerile locale din vara acestui an, însă și de această dată răspunsul ei a fost scurt.

Eu cred că acum este prea-matur să vorbim despre acest lucru. Când va veni momentul voi face declarații dacă va fi sau nu va fi necesar de făcut acest lucru”, a mai menționat Radu.

Silvia Radu a candidat pe lista de partid din partea Democraților la alegerile parlamentare care au avut loc la data de 24 februarie, dar nu a acces în Parlament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram