image
Sursa foto: libertatea.ro

Carambol pe o autostradă din SUA:131 de mașini implicate într-un accident

Accidentul care este cel mai mare din istoria Statului Wisconsin, a avut loc duminică, din cauza condițiilor meteorologice severe, pe autostrada 41 din Neenah. Autoritățile americane au transmis că 131 de autoturisme şi camioane s-au ciocnit.

În urma accidentului în lanţ, un bărbat de 30 de ani și-a pierdut viața și 71 de persoane. Nu mai puțin de 500 de mașini au rămas blocate, şoferii fiind redirecţionaţi pe alte rute.

Echipele de intervenţie au lucrat 24 ore pentru îndepărtarea tuturor vehiculelor avariate de pe șosea. Oamenii au fost evacuați în siguranţă şi duşi în biserica Gloria Dei din Neenah, unde Crucea Roşie Americană le-a împărţit pături şi alimente, potrivit channel3000.com.

Dintre cele 71 de persoane rănite în urma impactului, 5 au fost transportate de urgenţă la spital, iar 66 au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Autoritățile spun că ar putea dura și câteva zile pentru a reuși să curețe autostrada. Ofițerii au făcut apel la populație, rugând oamenii să anunțe dacă au informații mai multe despre cum a avut loc accidentul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: