image
Sursa foto: Alexandru Marcinschi//Facebook

Alexandru Marcinschi: Avem o șansă reală de a schimba situația politică din RM

Reprezentanții regimului din Republica Moldova trebuie să fie pedepsiți pentru starea dezastruoasă la care au adus Republica Moldova. Este opinia comunității moldovenilor din Italia.

Totodată, concetățenii noștri se arată revoltați de modul în care guvernarea le-a îngrădit dreptul la vot în cadrul scrutinului de ieri.

„Lumea este foarte revoltată de situația din RM și de faptul că le este încălcat dreptul la vot, prin neadmiterea de a vota cu pașapoartele expirate. Vin cu un apel către cetățenii de acasă și de peste hotare. Stimați concetățeni, avem o șansă reală de a schimba situația politică din RM și de a începe eliberarea din captivitate a republicii noastre”, a declarat Alexandru Marcinschi, președintele Asociației „Baștina” din Padova.

La rândul său, fosta legislatoare Valentina Cușnir spune că regimul de la Chișinău să fie tras la răspundere pentru situația deplorabilă din RM.

„Mă mândresc că fac parte din generația 7 aprilie 2009, ceea ce îmi dă puteri, curaj și forță ca să merg înainte. Toți zic că vor o schimbare, un nou început. Eu vreau o renaștere așa cum a fost la 7 aprilie 2009. Cei care au făcut aceste crime împotriva poporului nostru să răspundă. Și așa cum dosarul meu nu a avut un final și am luat-o de la zero, așa să o luăm și noi de la zero să terminăm cu cei care ne-au furat ilegal, să revenim, să renaște, să creștem. Să fim liberi ceea ce ne-am dorit atunci la 7 aprilie 2009”, spune Cușnir.

„Trebuie să fim uniți mai mult ca niciodată. Să dăm jos clasa politică coruptă existentă și să renaștem Basarabia spre Europa, spre Marea Unire”, a fost și apelul ex-deputatului Ștefan Maimescu.

Noutăţile partenerilor

comentarii: