Au lăsat o fată orfană de tată
Social 25 februarie 2019, 20:19 | 1167

Un bărbat de 40 de ani a murit după ce a fost înjunghiat noaptea trecută în fața casei sale. Crima a fost comisă în satul Onești, raionul Strășeni. Fiica victimei, în vârstă de 14 ani, a fost cea care a anunțat poliția despre cele întâmplate. Detalii aflați din următorul grupaj de știri.

Potrivit poliției, între victimă și un alt bărbat, de 39 de ani, din același sat, ar fi izbucnit un conflict. Primul bărbat l-ar fi lovit pe cel de-al doilea cu un obiect dur în cap. După câteva minute, cel agresat l-a chemat pe fratele său mai mic în ajutor. Cei doi, fiind în stare de ebrietate, l-au chemat la poartă pe proprietarul casei, după care unul dintre ei a scos un cuțit și i-a aplicat o lovitură în abdomen. După asta, l-au lăsat pe bărbat să zacă la pământ și au fugit de la fața locului, însă ceva mai târziu au fost reținuți de polițiști.

O altă nenorocire s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă. Membrii unei familii din raionul Sângerei au trecut prin clipe de coșmar după ce două persoane cu cagule pe cap au dat buzna în casa lor, l-au luat la pumni pe proprietarul în vârstă de 66 de ani, dar și pe soția acestuia, cerându-le bani și lucruri de preț. Bărbatul ar fi pus mâna pe o pușcă de vânătoare, încercând să se apere, dar hoții l-au dezarmat. După ce indivizii au văzut că în casă nu există nimic de valoare, au furat arma și s-au făcut nevăzuți. Polițiștii sunt acum în căutarea lor.

Iar noaptea trecută, într-o casă din satul Năpădeni, raionul Ungheni, a avut loc o explozie provocată de o scurgere de gaze de la o butElie. Proprietarul locuinței, un bărbat de 37 de ani, s-a ales cu arsuri pe mâini, dar a refuzat să fie internat în spital. Un alt bărbat, în vârstă de 81 de ani, din satul Pociumbăuți, raionul Râșcani, a fost spitalizat după ce a suferit arsuri de gradele doi și trei, pe față, spate și mâini, în urma unui incendiu izbucnit în casa lui. Tot duminică, a luat foc un apartament de pe strada Trandafirilor din Chișinău. Flăcările au afectat locuința pe o suprafață de 35 de metri pătrați. Pompierii urmează să stabilească din ce cauză au izbucnit ultimele două incendii.

Opinia ta contează. Comentează!