/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Primele declarații de la PSRM după închiderea secțiilor de votare

missing
24 februarie 2019, ora 21:05

Primele declarații de la reprezentanți PSRM după închiderea secțiilor de votare. Aceștia au refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor.

În briefing-ul organizat de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova după încheierea secțiilor de votare candidatul PRSM de pe circumscripția nr.3, Ion Ceban a declarat că ulterior vor veni cu declarații. Astfel, toate încălcările care au fost  depistate la alegerile parlamentare 2019 vor fi  sesizate și vor fi evaluate cât de legitime au fost alegerile, au precizat membrii PSRM.

În cel mai scurt timp vom veni cu o poziție referitor la cât de corecte au fost aceste alegerile la fel și în Regiunea Transnistriană. Cea mai importantă sarcină la momentul de față este după închiderea secțiilor de votare și anume calcularea voturilor. Să răspundem la întrebări acum noi nu vom face. Așteptăm voturile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram