/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Alexandru Machedon susține că ar fi fost otrăvit, el și familia lui, cu substanțe grele, inclusiv mercur

missing
23 februarie 2019, ora 20:09

Directorul companiei StarNet, Alexandru Machedon, care a fost șeful staff-ului lui Andrei Năstase la agerile locale din municipiul Chișinău, susține că el și întreaga lui familie ar fi fost otrăviți „cu un mix de metale toxice, inclusiv mercur”. Despre aceasta a anunțat pe o rețea de socializare.

„Confirm că eu, copiii, soția și tatăl soției am fost supuși unui atac bine organizat: am fost otraviți cu un mix de metale toxice, inclusiv mercur. Mercurul este o substanță non-radioactivă, dar este cea mai toxică de pe planeta noastră”, a scris Alexandru Machedon.

Potrivit lui, totul ar fi început în timpul campaniei prezidențiale din 2016 și în timpul protestelor din 2016 și 2017, când ar fi simțit stări continue de oboseala, amețeală și dureri de cap. Bărbatul spune că a trecut investigații medicale la un centrul privat de diagnosticare din Moldova, după care le-a repetat în Ucraina și Germania și că toate analizele arătau că ar exista o cantitate prea mare de metale grele în organism.

Alexandru Machedon spune că despre cazul lui a informat mai mulți diplomați europeni și americani.

Recent și liderii blocului ACUM DA PAS, Andrei Năstase și Maia Sandu au anunțat că ar fi fost intoxicați cu mercur. Aceștia spun că au trecut niște investigații medicale și analizeze au arătat că ambii au conținut exagerat de metale în sânge.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram