Și-ar fi strangulat consăteanul
Social 15 februarie 2019, 17:39 | 1226

Un bărbat din raionul Dondușeni a fost strangulat de către un consătean. Doi oameni au fost găsiți carbonizați în urma unui incendiu, iar alți doi tineri riscă să ajungă după gratii după ce l-au amenințat cu un cuțit pe un șofer și i-au furat mașina. Detalii aflați din următorul grupaj de știri.

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 40 de ani a fost găsit lângă o gospodărie părăsită din satul Moșana, raionul Dondușeni. Potrivit medicilor legiști, care au venit la fața locului, corpul neînsuflețit avea urme de moarte violentă. Decesul ar fi survenit în urma asfixiei. Bănuit de comiterea crimei este un bărbat de 50 de ani din accesași localitate. El a fost reținut pentru 72 de ore. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor intenționat.

Alţi doi bărbați au fost găsiți fără suflare în subsolul unui bloc din sectorul Râșcani al Chișinăului, unde ardeau obiecte vechi și deșeuri. Identitatea victimelor nu a fost stabilită, deocamdată. Poliția investighează cazul.

Iar doi tineri, de 23 și 27 de ani, au fost reținuți de poliție pentru că au amenințat un șofer și i-au furat mașina. Incidentul s-a produs la ieșirea de orașul Soroca. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Soroca, Svetlana Talpă, indivizii au oprit o mașină condusă de un bărbat de 41 de ani, l-au amenințat cu un cuțit, l-au scos din automobil și l-au lăsat la marginea drumului. Ulterior, automobilul a fost găsit abandonat la ieșirea din satul Trifăuți, raionul Soroca. Bănuiții au fost reținuți și riscă să ajungă după gratii.

Pe de altă parte, un bărbat, care anul trecut a amenințat cu o armă de foc o femeie și a deposedat-o de aproape zece mii de lei și un telefon, și-a aflat sentința. Individul de 30 de ani își va petrece următorii șapte ani în închisoare. Complicele său, un bărbat de 32 de ani, care a fost dat în urmărire internațională, a fost reținut acum zece zile. El a fost plasat în arest pentru 30 de zile și urmează să fie audiat. Cei doi au fost judecați anterior pentru comiterea unor jafuri și comercializarea drogurilor.

Iar doi bărbați, originari din orașul Ungheni, au fost reținuți la vamă cu peste 12 mii de țigări, pe care intenţionau să le vândă în Uniunea Europeană. Produsele de contrabandă au fost descoperite de câinii dresați. Marfa era ascunsă în roțile de rezervă, în rezervorul pentru combustibil și în aripile laterale ale mașinii. Cei doi bărbați se vor alege cu câte o amendă de până la 4 mii 500 de lei.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie