/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Primăria Chișinău face precizări privind ruta de troleibuz nr. 36, lansată ieri spre orașul Ialoveni

missing
09 februarie 2019, ora 18:11

Două din cele trei troleibuze cu propulsie autonomă care au fost incluse pe ruta nr. 36, lansată ieri spre orașul Ialoveni, au circulat anterior pe ruta nr. 33 – traseul „Universitatea Agrară – Parcul „La Izvor”, lasă să se înțeleagă într-un comunicat de presă al Primăriei municipiului Chișinău. Tot ieri, pe acest traseu a fost lansată o rută de autobuz – nr. 16, pe care circulă trei unități de transport.

„Primăria Chișinău menționează că cele două troleibuze cu propulsie autonomă care circulau pe linia nr. 33 au revenit în parcul Regiei Transport Electric. Totodată, pentru a asigura redeschiderea din 8 februarie curent a rutei de troleibuz nr. 36 spre orașul Ialoveni, conform deciziei Consiliului Municipal Chișinău din 5 februarie 2019, pe linie au fost introduse trei troleibuze cu propulsie autonomă din dotarea RTEC”, se spune într-un comunicat de presă al Primăriei.

Instituția a precizat că „aceste schimbări nu au afectat graficul de circulație al celorlalte rute de troleibuz pe care le operează Regia Transport Electric, precum și nici numărul de curse zilnice efectuate de întreprindere. Primăria Chișinău dezminte toate speculațiile apărute în presă în ultimele zile cu privire la acest subiect”.

Vineri, 8 februarie, a fost lansată ruta de troleibuz nr. 36, „or. Chișinău – or. Ialoveni”. Aceasta este prima linie de transport electric care face legătura dintre capitală și o localitate din afara municipiului Chișinău.

Primarul de Ialoveni, Sergiu Armașu, a declarat ieri că este mulțumit că a reușit să aducă, în sfârșit, troleibuzele de la Chișinău în orașul său și nu este deranjat de faptul că problema a fost rezolvată în campania electorală. Edilul zice că s-a adresat la Monica Babuc, candidata Partidului Democrat (PD) pe circumscripția nr. 22 (Ialoveni), și problema a fost soluționată operativ.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram