Aurel Grosu a împlinit 70 de ani
Social 7 februarie 2019, 20:29 | 5477

Cardiologul Aurel Grosu a împlinit 70 de ani. Colegii de breaslă, prietenii și rudele l-au felicitat din toată inima, urându-i multă sănătate și abnegație. ”La mulți ani!”, i-au spus foștii sau actualii pacienți, care știu să prețuiască măiestria unui doctor bun. ”Este un om extraordinar”, afirmă cei care îl cunosc de ani de zile pe profesorul Aurel Grosu.

La un eveniment organizat cu ocazia aniversării, Aurel Grosu s-a bucurat de o largă prezență a celor care îi cunosc valoarea și potențialul: 35 de ani în cadrul Institutului de Cardiologie. Fondatorul unui laborator ştiinţific. Autor şi coautor a sute de publicaţii în cardiologie şi în medicina internă. Proiecte de cercetare, consacrate aritmiilor cardiace, infarctului miocardic acut. La vârsta de 70 de ani a devenit o autoritate în lumea medicală.

Flori și aplauze au fost multe. Cuvinte bune - și mai multe.

Aurel Grosu este laureat al Premiului de Stat al Republicii Moldova în domeniul Științei, Tehnicii și Producției, deține Medalia Meritul Civic, Diploma de Onoare a Guvernului, Ordinul Gloria Muncii, Medalia Dimitrie Cantemir și Ordinul de Onoare al Republicii Moldova.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie