S-a împuşcat cu arma fratelui său
Social 5 februarie 2019, 17:42 | 1438

Un bărbat de 30 de ani din raionul Șoldănești s-a împușcat în cap cu arma fratelui său, iar o tânără de 20 de ani a căzut în gol de la etajul al patrulea al unui bloc din Rezina. Poliția spune că, în ambele cazuri, victimele ar fi băut prea mult. Amănunte aflați din grupajul de știri ce urmează.

Un bărbat de 30 de ani din satul Răspopeni, raionul Șoldănești, a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a împușcat în cap cu o armă deţinută legal de către fratele său şi în casa acestuia. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, tânărul, fiind în stare de ebrietate, a găsit cheia de la seiful în care fratele său își păstra arma de vânătoare și când a scos-o, din întâmplare, s-a împuşcat. Polițiştii şi ambulanţa au venit la solicitarea mamei victimei. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital şi se află în Secţia de Reanimare.

Iar o tânără de 20 de ani din raionul Florești, care era în ospeţie la nişte cunoştinţe de-ale sale din Rezina, a căzut de la etajul al patrulea al unui bloc. Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 23. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliţie al raionului Rezina, Irina Burdujan, un bărbat de 31 ani din localitate i-a anunţat că o femeie s-ar fi aruncat în gol. Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că tânăra era la balcon şi a căzut de acolo după ce a consumat alcool în exces. Ea a fost internată la Reanimare, iar din declarațiile medicilor, acum, viaţa ei este în afara pericolului.

Iar în această dimineaţă, un bărbat din raionul Orhei, care conducea un Mercedes, a intrat într-un copac și a abandonat maşina avariată şi fără numere de înmatriculare pe marginea traseului Orhei - Rezina. Automobilul fără stăpân a fost găsit de poliţişti. După sosirea acestora, la faţa locului a venit şi şoferul cu pricina, un bărbat de 48 de ani, care era la volanul altui autoturism. El le-a spus poliţiştilor că, pe la ora şapte, se îndrepta spre orașul Orhei, avându-l ca pasager pe feciorul său, de 26 ani. Din cauza asfaltului umed, a derapat de pe traseu într-o curbă şi a ajuns într-un copac. Atât șoferul, cât și pasagerul, nu au avut de suferit. Rezultatele testului de alcoolemie au arătat că şoferul NU era băut.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie