image
Sursa foto: Jurnal.md

Experiment Jurnal TV: Cum a fost primit Valeriu Munteanu la Orhei, la câteva zile după ce a fost bruscat // Camera ascunsă

Odată cu începerea campaniei pentru 24 februarie, s-au întețit acțiunile dușmănoase față de oponenții politici. Unii sunt huiduiți în public sau chiar bătuți. S-a întâmplat și cu Valeriu Munteanu la Orhei, în cadrul unui eveniment. Dacă a fost totul organizat sau nu, am încercat să aflăm prin intermediul unui experiment.

Ce a ieșit, vedeți în următorul material, marca "Vocile democrației", proiect sponsorizat de Ambasada Statelor Unite ale Americii la Chișinău.

Astfel a fost întâmpinat candidatul blocului ACUM în Orhei la data de 26 ianuarie. Peste câteva zile, spre mirare, atitudinea oamenilor s-a schimbat. Toți îl salutau pe Valeriu Munteanu și făceau chiar poze cu el, neștiind că sunt filmați.

Când vor trăi oamenii mai bine, n-am aflat, întrucât mulți candidații pe circumscripția de aici nu au dorit să discute cu echipa Jurnal TV, iar pe alții nu i-am găsit la sediu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: