Trei oameni morți într-un incendiu
Social 31 ianuarie 2019, 19:40 | 1248

Trei oameni, printre care și un copil de nouă ani, toți membri ai unei familii, și-au pierdut viața după ce casa în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări. Nenorocirea s-a produs noaptea trecută în satul Tomai din raionul Leova. Vă atenționăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Femeia decedată avea trei copii: băiatul de nouă ani, care a murit în incendiu, o fată căsătorită și stabilită în altă localitate, precum și un fiu plecat la muncă în străinătate. Fiica mai mare spune că nu și-a văzut mama și fratele mai mic de câteva luni.

Primarul satului Tomai, Valeriu Boișteanu, care este vecin cu familia decedată, a spus că el a sunat la 112 când a văzut casa cuprinsă de flăcări.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, la fața locului au intervenit două autospeciale. Cauza izbucnirii flăcărilor încă nu a fost stabilită. Pompierii au trei ipoteze preliminare în acest caz: soba defectă, o țigară lăsată aprinsă ori un scurtcircuit. De la începutul anului, în republică s-au produs 168 de incendii, în urma cărora au murit 29 de oameni.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie