/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ „Dă-i la vot!” - un spot social „Tare de tot!” care îndeamnă cetățenii să iasă la vot

missing
27 ianuarie 2019, ora 21:23

Pasha Parfeni, MANI, Aliona Moon și băieții de la Comedy Zebra Show au lansat un spot social cu sloganul „Dă-i la vot! Tare de tot” prin care și-au propus să convingă cât mai multă lume să iasă la vot. Artiștii spun în spotul lor că votul este absolut secret și nimeni nu va afla despre decizia pe care a luat-o alegătorul în cabina de vot.

Pasha Parfeni spune că odată cu acest spot video au lansat și un turneu de concerte prin țară în care își propun să îndemne cetățenii să iasă la vot. „Noi nu promovăm niciun partid politic, doar explicăm cât este de important este să meargă oamenii la vot. Totodată, noi promovăm mesajul că votul cetățeanului este unul secret și chiar dacă vor fi instalate camere de luat vederi în secțiile de votare, oamenii nu vor fi filmați cum votează”, ne-a spus artistul.

De asemenea, artistul spune că în cadrul concertelor promovează mesajul că indiferent dacă cineva este mituit sau șantajat să voteze într-un fel anume, oamenii nu trebuie să se teamă să voteze pentru cine își doresc. „Prin votul nostru noi putem schimba lucrurile și aceasta este cea mai potrivită unealtă pentru a alege viitorul nostru, dar și al lor”, susține Pasha Parfeni.

Artiștii vor merge cu aceste concerte gratuite în zece raioane din țară. Împreună cu Pasha Parfeni, MANI, Aliona Moon și băieții de la Comedy Zebra Show, la concerte vor participa și diferiți speakeri, printre care și prezentatoarea TV8, Natalia Morari. Primul concert a avut loc astăzi, la Telenești.

Spotul video îl vedeți mai jos.

Ar mai vrea ei să fim noi indiferenți și cuminți! Dar noi mai avem arme de care ei se tem ? De fapt anume noi suntem cei, care ne vom alege viitorul nostru, dar și pe al lor!Dă-i la Vot! Tare de tot! Acesta este poziția și mesajul pentru alegerile din 24 februarie.Noi dăm startul campaniei „Dă-i la Vot” printr-o serie de concerte pentru oameni liberi prin țară. Stai pe fir, pentru mai multe detali.#DAILAVOT

Gepostet von Pasha Parfeni am Samstag, 26. Januar 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram