image
Sursa foto: Tudor Deliu//Facebook

Deliu: „Avem misiunea de a dărâma oligarhia care s-a construit în ultimii ani; Votul e mai puternic decât glontele”

„Mai puțin de 30 de zile ne-au rămas până a face marea schimbare. La 24 februarie avem toți misiunea de a mătura toți hoții și de a dărâma ceea ce s-a construit în ultimii ani - oligarhia.” Declarația a fost făcută de deputatul Tudor Deliu la o întâlnire cu oamenii din raionul Telenești.

Tudor Deliu a menționat că Republica Moldova a ajuns într-o stare deplorabilă, iar acum este momentul ca schimbarea să se producă: „Am ajuns o țară de izbeliște, cu sate pustii, cu copii care cresc fără părinți, cu bunei care au crescut copii și i-au trimis în țări străine. ACUM este timpul să ne deșteptăm și să ne trezim, acum avem marea șansă de a învinge”.

Deputatul a reamintit că au mai rămas circa 30 de zile până se va produce această schimbare pe care cetățenii Republicii Moldova și-o doresc de ani buni:

„Mai puțin de 30 de zile ne-au rămas până a face marea schimbare. La 24 februarie avem toți misiunea de a dărâma ceea ce s-a construit în ultimii ani - oligarhia - și misiunea de a mătura toți hoții. S-a vorbit despre justiție, procuratură. Nu vreau să amintesc despre aceste instituții, deoarece noi avem o singură persoană care mânuiește treburile publice în acest stat. Numele lui e Plahotniuc. Și noi trebuie să scăpăm de acești indivizi și să instaurăm într-adevăr dreptatea”, a menționat Tudor Deliu.

Deputatul a îndemnat alegătorii din Telenești ca la data de 24 februarie să facă o alegere corectă.

„Să nu uităm că votul e mai puternic ca glontele. De aceea pe 24 februarie vă îndemn să mergeți la votare și să votați Blocul ACUM, să votați candidatul Maria Ciobanu. Vă asigur că vă veți mândri că aveți un astfel de deputat”, a conchis Tudor Deliu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: