/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Inspectoratul de Poliție Criuleni are un nou sediu

missing
26 ianuarie 2019, ora 16:23

Inspectoratul de Poliție Criuleni are sediu nou. Astăzi a fost inaugurată noua clădire, care a fost construită din temelie și a fost dotată cu mobilier și tehnică de ultima generație care le vor asigura polițiștilor condiții propice de muncă, iar cetățenilor – acces liber și transparent la servicii polițienești.

Inspectoratul dispune de un izolator creat cu suportul acordat de Uniunea Europeană în cadrul Strategiei de Dezvoltare a Poliției.

Lucririle de construcție a sediului a costat 17 milioane de lei, bani alocați din bugetul de stat. În cadrul acestei instituții activează 128 angajați, care deservesc 43 de localități.

Potrivit Poliției, că în acest an urmează să fie deschis un  sector nou în municipiului Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram