/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ O familie din Capitală se plânge că în apartamentul lor persistă un miros de medicamente

missing
21 ianuarie 2019, ora 18:09

Simțiți ce miros este aici? De la ventilația aceasta vine din subsol. Uitați-vă ce aer greu aici. Dormitorul este pe dreapta. Noi dormim toată noaptea cu gazele acestea. Am sunat la cei de la Servicii Comunale să verifice, poate s-a spart vreo țeavă. Jăcul nu mi-a zis nimic. Nu-i nimic. Sau ei ceva au scăpat în subsol și vin toate gazele celea aici”, Andrei Brumaru, locatar

Andrei Brumaru locuiește mai mult de 30 de ani pe strada Grădescu. De câțiva ani, vecinii săi au devenit o companie producătoare de medicamente. În urmă cu șase luni, aceasta a plecat din zonă, însă mirosul ar persista și acum. Bărbatul se plânge că izul ar veni prin gaura de aerisire.

Aici vine din subsol, taman de la dânșii și iaca vedeți? Am pus aici o hârtie, ca să nu vină gazele acestea. Este acoperit și oricum vin gazele”, Andrei Brumaru, locatar

Bărbatul ne-a spus că anterior a apelat și la poliție.

Din câte am înțeles de la alți locatari, vecini, aici vor să facă antibiotice. Am încercat să discutăm cu ei, dar nu ni se dă acces. Aici este loc privat și nu avem acces. Am fost la poliție, a venit cu șeful poliției și șeful poliției acum mi-a spus că ei se află în reparație”, Andei Brumaru, locatar

Clădirea era încuiată în ziua filmărilor. La fața locului nu am găsit vreo inscripție cu denumirea companiei căreia ar aparține și nici vreun număr de contact.

Cei de la Centrul de Sănătate Publică din municipiul Chișinău au spus pentru TV8 că nu au primit vreo plângere și că se vor deplasa la fața locului doar după ce vor fi sesizați în scris. Am solicitat un comentariu și de la poliția Capitalei.

La Inspectoratul de Poliție Botanica nu a fost depusă nicio plângere din partea locatarilor în acest sens. La fața locului, polițistul de sector a stabilit că acolo se desfășoară lucrări de reparație. Astfel, s-ar putea ca mirosul să vină din această cauză”, Mariana Bețivu, purtător de cuvânt IGP

Am încercat să discutăm și cu alți locatari, însă nu am găsit pe cineva acasă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram