Cele mai citite știri pe jurnal.md
Social 18 ianuarie 2019, 20:10 | 1660

Știrea despre ninsorile care s-au abătut asupra Republicii Moldova la sfârșitul săptămânii trecute și consecințele acestora a fost cea mai citită pe portalul Jurnal.md în ultimele șapte zile.

Cea mai citita stire pe Jurnal.md in ultima saptamana a fost despre ninsorile puternice care au cazut in republica la sfarsitul saptamanii trecute. Meteorologii au emis atunci doua coduri galbene, iar ninsorile abundente au paralizat mai multe localitati si au dat traficul aerian peste cap. Stirea a fost accesata de peste 24 de mii de ori si a fost distribuita de 5 mii de internauti pe retelele de socializare.

Printre cele mai accesate a fost si stirea despre un carabinier care a fost surprins beat in Gradina Publica Stefan cel Mare, amenintand si injurand un trecator. Stirea despre carabinierul buclucas a fost accesata de 15 mii de ori si distribuita de aproape o mie de internauti pe retelele de socializare.

Topul Jurnal.md se incheie cu stirea despre condamnarea la inchisoare pe viata a studentului roman care si-a ucis colegul de camera din Republica Moldova. Sentinta definitiva a fost emisa de Curtea de Apel Iasi. Amintim ca omorul a fost comis in 2015, in unul dintre caminele Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Acesta a fost topul celor mai accesate stiri de pe Jurnal.md din aceasta saptamana. Noi va dam intalnire si vinerea viitoare. Si nu uitati sa cititi Jurnal.md pentru a fi informati corect si la timp despre tot ce se intampla in Republica Moldova.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie