/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atacuri în ajun de Paște și acuzații de genocid! Alerta lui Zelenski: Suntem în fața unei noi etape

Patru români din Italia riscă închisoarea după ce au sacrificat un porc în propria curte

missing
02 ianuarie 2019, ora 17:22

Poliţiştii, conduşi de sergentul Sergio Ierace, au descoperit porcul ucis deja în curte. Ofiţerii au constatat lipsa oricăror norme de igienă, sanitare şi de siguranţă.

Il Messaggero notează că animalul a fost sacrificat într-un mod crud deoarece nu au fost respectate procedurile autorizate pentru uciderea animalelor, care prevăd o moarte fără o suferinţă inutilă.

Cei patru români şi italianul au fost puşi sub acuzare pentru sacrificarea ilegală a animalului şi rele tratamente aplicate animalelor. Ei riscă o închisoarea de la şase luni până la un an şi o amendă de 150.000 de euro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram