Ştiri

Sursa imaginii: infoprut.ro

Ştiri / Social

29 Dec. 2018 / 18:30

Directorul Liceului ,,Gheorghe Asachi” din Chişinău a devenit Ambasadorul Unirii

Directorul Liceului ,,Gheorghe Asachi” din Chişinău, Boris Volosatîi, a devenit Ambasadorul Unirii. Certificatul i-a fost acordat de către liderul Platformei Unioniste, George Simion, pentru promovarea mesajului Unirii în spaţiul românesc, relatează Mesager.

Amintim că de Ziua Naţională a României şi cu ocazia Centenarului Marii Uniri, elevii şi profesorii Liceului Teoretic român-francez „Gheorghe Asachi” din Chişinău au afişat un banner cu harta reunificată a României şi Republicii Moldova şi cu mesajul: „Istoria ne obligă”.

,,Vă mulţumesc pentru certificatul acordat de Ambasador al Unirii. La catedră, în calitate de profesor de istorie şi de preşedinte al Consiliului de Salvare a Cimitirului Eroilor şi în special al Congresului Profesorilor, care este semnatar al Convenţiei pentru Centenar, acest mesaj va rămâne esenţial în continuare şi urez celor care sunt în Anul Centenar să-şi mobilizeze forţele pentru următorii ani pentru a realiza idealul tuturor românilor - de a trăi într-un singur stat”, a declarat Boris Volosatîi. 

Comentarii