/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Catedrala din Chișinău, jefuită. Suspecții ar fi furat mai multe bunuri, în special de la icoana Maicii Domnului de la Hârbovăț

missing
27 decembrie 2018, ora 18:15

Mai apoi, aceștia ar fi sustras mai multe obiecte de preț din catedrală, în special de la icoana Maicii Domnului de la Hârbovăț, a precizat Mosin pe blog. Reprezentanții Mitropoliei Moldovei au declarat pentru TV8 că vor veni cu detalii despre acest caz în zilele ce urmează.

Deocamdată, nu se știe valoarea pagubelor provocate și dacă au fost reținuți suspecții în acest caz. Nu am reușit să aflăm nici starea în care se afla angajatul catedralei. Serviciul de presă al poliției Capitalei nu ne-a răspuns la telefon pentru a ne oferi mai multe detalii acest caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram