/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Ex-liberalul Munteanu: „Am fost ispitit explicit minim de cinci ori ca să plec de la PL”

missing
12 decembrie 2018, ora 22:39

Fostul vicepreședinte al Partidului Liberal (PL) Valeriu Munteanu declară că i s-a propus de cel puțin cinci ori ca să părăsească formațiunea politică, dar el a refuzat. Ex-liberalul spune că nu i s-au propus bani sau alte favori, dar a fost îndemnat să părăsească partidul și, eventual, să-și creeze propria formațiune politică.

„Am fost ispitit explicit de minim de cinci ori ca sa plec de la PL. Eram deputat și mi se spunea: „Lasă-l pe Ghimpu, hai sa faci alt partid” și eu le-am spus ca o să-mi fie rușine să merg pe stradă”, a spusn Munteanu, în platoul emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8.

De asemenea, Munteanu a spus că a fost rugat să rămână și la conducerea Ministerului Mediului, atunci când PL a decis să treacă în opoziție și, înainte de alegerile locale noi din Chișinău, a fost îndemnat să candideze independent, nu din partea PL.

„Au fost diverși soli la mine și mi-au spus să candidez independent”, a spus Valeriu Munteanu.

De asemenea, fostul membru al PL susține că luni seara, când a anunțat conferința de presă de a doua zi, la care urma să anunțe despre plecarea sa, i-au scris cel puțin zece colegi din partid și i-au zis că vor să vină și ei la acea conferință, fiindcă „le-a ajuns cuțitul la os”.

Amintim că, Valeriu Munteanu a anunțat ieri că părăsește Partidul Liberal.

Valeriu Munteanu: „Vreau să fie foarte clar – nu am coordonat plecarea mea din PL cu Plahotniuc”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram